Contact
Menu

Pak uw kans!

06 juli 2017

Vacature Senior Schadebehandelaar, schade verhaal en wettelijke aansprakelijkheid

Wat doen we?
NODR is specialist in het verhalen van schades voor overheden. NODR neemt het schadeproces volledig uit handen. 

Wij bieden de volgende producten aan:

  1. Schadeverhaal,
  2. Expertise,
  3. WA schadeafhandeling.

Wat zoeken we?
Een Juridische geschoolde HBO-er die op zoek is naar een uitdagende baan in het afwikkelen van aansprakelijkheidsschade. Je gaat de discussies aan met verzekeraars en experts om schade op integere wijze te verhalen voor onze relaties. Wij zoeken iemand die ervaring heeft met juridische vraagstukken met betrekking tot schadeverhaal, iemand die juridisch sterk onderlegd is, op de hoogte van huidige jurisprudentie is en de ambitie heeft om een expert op dit gebied te worden of dat al is. Je bent bereid om je verder te ontwikkelen door middel van cursussen en/of opleidingen.

Wij zoeken iemand die sympathiek, deskundig, slagvaardig, verantwoordelijk is en bereid is zichzelf te verbeteren. De volgende competenties zijn belangrijk voor deze functie : je kunt goed samenwerken, je bent nauwkeurig en integer, je bezit overtuigingskracht en je neemt initiatief.

Bij voorkeur heb je enkele jaren gewerkt bij een verzekeraar en heb je ervaring met motorrijtuigschades en wettelijke aansprakelijkheid.

Deze functie is voor 40 uur en je werkt vanuit kantoor Amsterdam.

Wat zijn je taken:
Je voert zelfstandig correspondentie met verzekeraars, experts en relaties en toetst dossiers juridisch en handelt dossiers af met schade vergoedende partijen. Je ondersteunt onze Register Expert in de afhandeling van de lopende dossiers, gaande weg zul je je eigen dossiers gaan behandelen en word je dossier-verantwoordelijk. Je ondersteunt de schade-behandelaren en wikkelt zelf schades af. Het uitvoeren van benodigde administratieve handelingen ten behoeve van de dossiers horen ook tot je taken pakket. Je realiseert de teamdoelstellingen en individuele doelstellingen. De individuele doelstellingen bestaan uit: een minimale klanttevredenheidsscore en een minimaal te realiseren urendoelstelling.

Wat bieden we:
NODR heeft een duidelijke strategie en cultuur. We vervullen een belangrijke maatschappelijke functie in de schades die wij verhalen voor de meer dan 120 gemeenten waar we voor actief zijn. NODR heeft korte lijnen en een informele maar wel resultaatgerichte cultuur. Bij NODR zijn 20 collega’s actief vanuit ons kantoor in Amsterdam. We bieden een marktconform salaris en een pensioenregeling.

Welke ervaring of diploma’s heb je?
Wij vinden wie je bent belangrijker dan wat je hebt geleerd, maar in het beste geval beschik je over de volgende ervaring en diploma’s:

  • HBO in de juridische richting
  • Minimaal 1-3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in verzekeringen.
  • Kennis van jurisprudentie over aansprakelijkheidsrecht
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je gaat nauwkeurig en secuur te werk en beschikt over een proactieve commerciële instelling

Wat moet je doen?
Als je interesse hebt in deze functie dan kun je mij een e-mail sturen waarin je aangeeft waarom je deze functie aanspreekt en hoe jij past in het geschetste profiel. Graag ontvang ik ook je CV. We laten je dan binnen twee weken weten of we je willen uitnodigen voor een gesprek.

Je kunt deze e-mail sturen naar werving@nodr.nl.

Disclaimer | NODR is onderdeel van de Afinius Groep. Andere bedrijven van de Afinius Groep zijn Noover en Nobralux.