Pak uw kans!

06 november 2017

Vacature: Schadebehandelaar met klantverantwoordelijkheid

Wat doen we?
NODR is specialist in het verhalen van schades voor overheden. NODR neemt het schadeproces volledig uit handen. 

Wij bieden de volgende producten aan:

  1. Schadeverhaal,
  2. Expertise,
  3. WA schadeafhandeling.

Wat zoeken we?
Een  collega die op zoek is naar een uitdagende baan in het afwikkelen  van aansprakelijkheidsschades. Je handelt dossiers goed en snel af. Je gaat de discussies aan met verzekeraars en experts om schade op integere wijze te verhalen voor onze relaties.  Wij zoeken iemand die ervaring heeft met het behandelen van schades.

Ook ben je het aanspreekpunt van een aantal relaties, je vindt steeds leuk om met de vragen van jouw relaties aan de slag te gaan, je bouwt een goede relatie op, bent proactief, signaleert knelpunten op tijd en zoekt actief mee naar de juiste oplossing.

Wij zoeken iemand die sympathiek, deskundig, slagvaardig, verantwoordelijk is en bereid is zichzelf te verbeteren. De volgende competenties zijn belangrijk voor deze functie : je kunt goed samenwerken (zowel met je collega’s als met je relaties), je bent nauwkeurig en integer, je bezit overtuigingskracht en je neemt initiatief. En je bent dienstverlenend ingesteld. Je bent bereid om je verder te ontwikkelen door middel van cursussen en/of opleidingen.

Wat zijn je taken:
Je voert zelfstandig onderzoek naar toedracht uit, je voert correspondentie met verzekeraars, experts en relaties en je handelt dossiers af met schade vergoedende partijen. Het uitvoeren van benodigde administratieve handelingen ten behoeve van de dossiers horen ook tot je taken pakket.

Je bespreekt de jaarrapportage met je relaties, geeft presentaties bij je relaties en onderhoudt nauwe contacten met je relaties.

Verantwoordelijkheden:
Binnen 3 maanden ben je in staat om de 1e fase van de dossierbehandeling zelfstandig uit te voeren. Dat betekent dat je zelfstandig de juiste beslissingen neemt in de voortgang van een dossier, dat je weet welke informatie nodig is om een onderbouwde schadeclaim in te kunnen dienen bij de schadevergoedende partij.

Binnen 6 maanden ben je in staat om het financiële aspect van de schadeclaim samen te stellen. Je maakt zelfstandig een schadeclaim op die voorzien is van het wettig en overtuigend bewijs en een onderbouwde schadespecificatie en dient deze in bij de schade vergoedende partij.

Meetbare prestatie: We spreken een aantal key performace indicatoren af die we periodiek bespreken. De KPI’s van deze functie zijn:

  • Realiseren van een tevreden klant (minimaal 8)
  • Aantal afgewerkte dossiers per periode.

Welke ervaring of diploma’s heb je?
Wij vinden wie je bent belangrijker dan wat je hebt geleerd, maar in het beste geval beschik je over de volgende ervaring en diploma’s:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur heb je enkele jaren gewerkt bij een verzekeraar en heb je ervaring met motorrijtuigschades en wettelijke aansprakelijkheid.
  • Je bent in het bezit van WFT-basis, Schade-zakelijk en Schade-particulier.
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je gaat nauwkeurig en secuur te werk en beschikt over een proactieve dienstverlenende instelling

Deze functie is in principe voor 40 uur en je werkt vanuit kantoor Amsterdam.

Wat moet je doen?
Als je interesse hebt in deze functie dan kun je mij een e-mail sturen waarin je aangeeft waarom je deze functie aanspreekt en hoe jij past in het geschetste profiel. Graag ontvang ik ook je CV op werving@nodr.nl voor 1 december 2017. We laten je dan binnen een week weten of we je willen uitnodigen voor een gesprek.