Groenschade verhalen voortaan nóg eenvoudiger

20 juni 2017

Wij regelen het groenschadetraject van A tot Z

Wij zijn specialist in het verhalen van schades in de buitenruimte zoals schade aan openbare verlichting, verkeersinstallaties, verkeersborden en wegen. Regelmatig constateren wij dat gemeenten en ambtenaren niet op de hoogte zijn van het feit dat schade veroorzaakt aan gemeentelijke groenvoorzieningen in de meeste gevallen ook verhaalbaar zijn. Denk aan schade aan gemeentelijke heggen, parken, groenstroken, bloemenperken, bomen en bermen.

Groenschade claimen loont

Maar liefst 90% van de gevallen van groenschade in de buitenruimte, veroorzaakt door een motorrijtuig, zijn verhaalbaar. Ook wanneer de schadeveroorzaker niet bekend is. Het loont dus absoluut voor gemeenten om schade aan groenvoorzieningen te verhalen.

Houd er rekening mee dat het verhalen van schade een ingewikkeld en tijdrovend proces is. Om de schadematerie goed te kunnen doorgronden, dien je te beschikken over de nodige technisch en juridisch inhoudelijke kennis. Het is onze taak als schadespecialist om onze opdrachtgevers in het volledige schadeproces te ontzorgen en met succes schade te verhalen. 

Kampioen in groen

Wij maken het onze opdrachtgevers graag zo eenvoudig mogelijk. Daarom zijn wij onlangs een samenwerking aangegaan met Dolmans Landscaping, allround specialist op het gebied van groenvoorziening. Zij zijn actief in aanleg, renovatie en onderhoud van alle vormen van groen en bijbehorende civieltechnische projecten. De medewerkers van Dolmans Landscaping werken dagelijks in de buitenruimte van gemeenten en constateren vroegtijdig veel groenschades.

Optimale aanpak schadeproces 

Dankzij deze bijzondere ketensamenwerking vergroten wij onze slagkracht. Dolmans Landscaping beschikt over de benodigde specialistische groene kennis en wij hebben alle technische en juridische kennis in huis. Dolmans Landscaping heeft bovendien niet alleen een signaalfunctie, maar herstelt ook de veroorzaakte groenschade. Kortom: samen dragen wij zorg voor het complete schade- en hersteltraject. Wel zo makkelijk! Meer weten over onze samenwerking met Dolmans Landscaping of wat wij voor uw gemeente kunnen betekenen? Download de leaflet voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op met onze Commercieel Manager, Jacquelien Kok (06-52527657).

Schadeverhaal loont: tijdswinst, extra inkomsten, eenvoudig gemeld, correct verhaald