Vacature: Senior Accountmanager

31 maart 2021

Zet jezelf op de kaart als Senior Accountmanager

Vacature Senior Accountmanager

Ben jij een ervaren accountmanager en heb jij affiniteit met schade verhalen? Ben je gewend om te werken op basis van uitdagende verkoopdoelstellingen? Is cross selling en deep selling bekend terrein voor jou? Ben jij een teamspeler die graag meewerkt aan het verbeteren en verder ontwikkelen van producten en diensten? En neem je makkelijk het voortouw? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze functie werk je proactief aan de relaties met onze klanten en ketenpartners. Je geeft hen heldere uitleg over al onze diensten en producten. Je kent de behoeften, wensen en verwachtingen van onze klanten en zorgt ervoor dat onze services hier zo goed mogelijk bij aansluiten. Ook ga je het gesprek aan met tegenpartijen over discussievraagstukken. Daarnaast behoort het maken van een accountmanagement jaarplan, het bewaken ervan en rapporteren over de voortgang tot jouw takenpakket. Je bent op de hoogte van (nieuwe) ontwikkelingen in de markt en maakt kundige marktanalyses. Je initieert en ontwikkelt acties gericht op cross selling en deep selling en denkt mee over de invulling van activiteiten op gebied van marketingcommunicatie. Ten slotte houd je je bezig met het opzetten en uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende baan bij een groeiende organisatie
  • Een prettige en stimulerende werkomgeving
  • Een basissalaris van € 3.500 - € 4.000 bruto o.b.v. FTE + 8% vakantiegeld
  • 27 Vakantiedagen
  • De kans om je verder te ontwikkelen via trainingen en opleidingen

Heb jij minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als accountmanager en ben je fulltime beschikbaar? Ben je toe aan de volgende stap in je carrière en zoek je een baan met afwisselende werkzaamheden in de omgeving van Amsterdam? Start je nieuwe avontuur bij NODR!

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar info@nodr.nl .Heb je nog vragen over de vacature? Neem contact op met mevrouw Ellen Brander, 020 3790073.

Over NODR

NODR is kennispartner in schade verhalen en wettelijke aansprakelijkheid. Wij verhalen schades voor gemeenten en provincies. Het verhalen van schade op derden is een specialisme, want het is complex en tijdrovend. Wij nemen het complete proces van schadeverhalen uit handen volgens een gestroomlijnd proces. Het resultaat: onze klant wint direct tijd en verhaalt aantoonbaar meer schade. Deze inkomsten kan onze klant weer investeren in een veilige en comfortabele buitenruimte.