Vacature: Senior Schadebehandelaar

31 maart 2021

Zet jezelf op de kaart als Senior Schadebehandelaar

Vacature Senior Schadebehandelaar

Heb jij affiniteit met het verhalen van schades in de buitenruimte? Ben je een klantgerichte vakspecialist en een teamspeler? Draag je graag bij aan de persoonlijke ontwikkeling van collega’s? Ben je sterk in probleemanalyse en oordeelsvorming en beschik je over een flinke dosis overtuigingskracht? Wie weet word jij onze nieuwe collega!

In deze functie beoordeel, coördineer en bewaak je schadeclaims en het totale verhaalproces. In een enthousiast team werk je samen aan een (juridisch) correct en efficiënt proces van schadeafwikkeling en verbetertrajecten. Je behandelt complexe schades en gaat in gesprek met tegenpartijen over discussievraagstukken. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het controleren van schadedossiers in het kader van voortgang, juistheid en volledigheid alsook het opzetten, uitvoeren en bewaken van IT-taken. Ook draag je zorg voor kundige interne en externe rapportages. Tot slot help jij met jouw inhoudelijke kennis collega’s verder in hun ontwikkeling.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende baan bij een groeiende organisatie
  • Een prettige en stimulerende werkomgeving
  • Een basissalaris van € 3.500 - € 4.000 bruto o.b.v. FTE + 8% vakantiegeld
  • 27 Vakantiedagen
  • De kans om je verder te ontwikkelen via trainingen en opleidingen

Heb jij minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de verzekeringsbranche, ben je fulltime beschikbaar en toe aan de volgende stap in je carrière? Zoek je een nieuwe baan in de omgeving van Amsterdam? Begin je nieuwe avontuur bij NODR!

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar info@nodr.nl . Heb je nog vragen over de vacature? Neem contact op met mevrouw Ellen Brander, 020 3790073.

Over NODR

NODR is kennispartner in schade verhalen en wettelijke aansprakelijkheid. Wij verhalen schades voor gemeenten en provincies. Het verhalen van schade op derden is een specialisme, want het is complex en tijdrovend. Wij nemen het complete proces van schadeverhalen uit handen volgens een gestroomlijnd proces. Het resultaat: onze klant wint direct tijd en verhaalt aantoonbaar meer schade. Deze inkomsten kan onze klant weer investeren in een veilige en comfortabele buitenruimte.