Aanbesteding service

Samen rechtmatig en succesvol aanbesteden

Aanbesteding service

De aansprakelijkheidsverzekering samen rechtmatig en succesvol aanbesteden.

Als gemeente heeft u de verantwoordelijkheid om verzekeringsdiensten in te kopen die het beste aansluiten bij de behoeften van uw gemeente. Een succesvolle en doelmatige aanbesteding van een benodigd verzekeringspakket vraagt om essentiële juridische knowhow van het complete aanbestedingstraject. Bent u op zoek naar een deskundig en ambitieus juridisch partner voor uw volgende aanbesteding? NODR staat u vol vertrouwen met raad en daad terzijde.

Onze expertise

Wij hebben ruime kennis van aansprakelijkheidsverzekeringen voor de overheid en zijn bekend met het gehele aanbestedingsproces en bijkomstige wet- en regelgeving. NODR biedt meerdere mogelijkheden in dienstverlening. Wij kunnen het aanbestedingstraject gedeeltelijk of volledig voor u begeleiden.

Uw contactpersoon

Ellen Brander

Jurist

Vakinhoudelijk advies

Zo adviseren en ondersteunen wij bij een goede voorbereiding van uw inkoopopdracht, coördineren wij het inkooptraject, helpen wij bij het correct opstellen van de aanbestedingsdocumenten, dragen wij zorg voor een professionele publicatie van uw aanbesteding in de markt en de verdere afwikkeling. Met maximale inzet werken wij met u naar het gewenste resultaat van uw aanbesteding.

De voordelen op een rij

  • Keuze uit gedeeltelijke of complete ondersteuning
  • Onafhankelijk vakinhoudelijk partner met een frisse, verruimende blik
  • Optimaal gebruik van reeds aanwezige juridische kennis en ervaring
  • Soepel, efficiënt en professioneel verloop aanbestedingstraject
  • Tijdwinst en kostenbesparend

Wilt u meer informatie over de aanbesteding service van NODR? Neem contact op (info@nodr.nl)

Wij zijn van elke WA-claim thuis

NODR is een onafhankelijk specialist in advies en ondersteuning van de overheid bij aansprakelijkheidsvraagstukken die direct om een rechtvaardig antwoord vragen. Wij nemen al het bijkomende werk snel en zorgeloos uit handen. Naast het bieden van specialistisch juridisch support bij de inkoop van verzekeringsdiensten, kunt u ook bij ons terecht voor incidentele of permanente juridische ondersteuning op het gebied van aansprakelijkstellingen.

Bekijk ook