95 ambtenaren gingen u al voor. Sluit ook aan!

03 maart 2017

In 2016 hebben wij 6 kennissessies 'verhaalbaarheid verontreinigingsincidenten' gehouden. Hier hebben wij veel positieve en enthousiaste reacties op mogen ontvangen. Reden voor herhaling! 

Om een vervolg te geven op het onderwerp 'hoe zit het nu precies met de verhaalbaarheid van verontreinigingsincidenten' organiseren wij eind maart en begin april 4 kennissessies op verschillende locaties, inclusief lunch. 

Wat komt er aan bod?
We starten met voorbeelden uit de praktijk die de nut en noodzaak voor het verhalen van verontreinigingsincidenten helemaal helder maken. Op basis van de praktijkinzichten gaan we dieper in op de verschillende verontreinigingsincidenten. Welke verschillende verontreinigingsincidenten zijn er, waarom zijn deze wel, lastig of niet verhaalbaar en wat is de verantwoordelijkheid hierin van de gemeenteambtenaar.  

Een kijkje in de keuken
Dagelijks zijn wij bezig met het verhalen van verontreinigingsschades, hierdoor hebben wij veel kennis en ervaring. Daarnaast zijn wij precies op de hoogte van de meest recente en relevante jurisprudentie. Onze juristen begeleiden de verontreinigingsdossiers nauwlettend voor een correct en juridisch verantwoord schadeverhaal. Deze ervaring is waardevol voor iedereen en willen wij dan ook graag delen. Met het delen van onze kennis willen wij onze relaties een meerwaarde bieden. Het geeft ons energie om anderen te informeren en inspireren over de mogelijkheden van schadeverhaal.

Ambtenaren die u voor gingen
Enkele reacties van ambtenaren die u voor gingen, die de kennissessie 'verhaalbaarheid verontreinigingsincidenten' al hebben gevolgd:

"Interessante cursus, ik weet nu dat je wegdekverontreiniging gewoon kunt verhalen"

"Eyeopener, wij laten toch een hoop geld liggen als gemeente"

"Kort, bondig en duidelijk. In één ochtend heb ik mijn kennis weer actueel"

Praktische informatie
Datum + locatie:
28 maart 2017 - v/d Valk Hotel Arnhem, Amsterdamseweg 505 te Arnhem
11 april 2017 - v/d Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp, Energieweg 2 te Rotterdam
13 april 2017 - v/d Valk Hotel Spier-Dwingeloo, Oude Postweg 8 te Spier
20 april 2017 - v/d Valk Hotel De Bilt-Utrecht, De Holle Bilt 1 te Bilt
Duur : 09:00 uur - 13:00 uur (inclusief lunch)
Investering : Uw eigen tijd

Sluit ook aan!
Wij kijken ernaar uit om u op één of meer bijeenkomsten te ontmoeten. Laat ons weten dat u komt, stuur een aanmeldingsmail naar jkok@nodr.nl .

Uitnodiging
Download de uitnodiging: Uitnodiging Agenda Kennissessies Verontreinigingen