Wettelijke aansprakelijkheid

Beter geregeld, minder verspilling

Heeft uw gemeente het goed geregeld?

Uit onze ervaring blijkt dat veel tijd en geld wordt verspild bij de afhandeling van WA claims. Er komt namelijk veel bij kijken.

Bij complexe aansprakelijkheidsvraagstukken wilt u vertrouwen op een deskundige, juridische kennispartner voor ondersteuning en advies. Met meer dan 30 jaar ervaring is NODR dé WA solutions partner voor overheden. Van hulp en advies bij claim-afhandeling tot het volledig uitbesteden van uw claims.

Wij kunnen u helpen!

Bekijk de video

Onze diensten

Hulp bij claimafhandeling

Ondersteuning bij de beoordeling van claims met gestructureerde, op juridische grondslag geformuleerde vragen met een uitgedacht softwaresysteem.

Vanaf € 295,- per maand per licentie

Meer weten

Uitbesteden van claims

Voor als u geen tijd heeft voor de afhandeling van materiële aansprakelijkstellingen en liever alles uitbesteedt aan de tijdelijk of permanent hulp van een juridisch expert.

Vanaf € 195,- per dossier

Meer weten

Risicomanagement

Voor als u risico’s in kaart wilt brengen en beperken met behulp van een preventiescan en een daarop afgestemde aansprakelijkheidsverzekering.

Vanaf € 1500,- eenmalig

Meer weten

Jurisprudentie

Vanuit mijn rol als commercieel manager vind ik het van groot betekenis dat wij goed doen voor zowel onze klanten als de maatschappij.

Jacquelien Kok-Swartjes, Commercieel Manager