Waarom samenwerken met NODR een goed idee is?

Beter geregeld, minder verspilling

Schadeverhaal

Schade verhalen op derden is een specialisme, want het is tijdrovend en ingewikkeld. Daarom worden sommige schades niet verhaald en afgeboekt. Dat is zonde. NODR lost dit op door het proces van schadeverhalen volledig uit handen te nemen volgens een gestroomlijnd proces: u wint direct tijd en u verhaalt aantoonbaar meer schade! Deze inkomsten kunt u weer investeren in een veilige en comfortabele buitenruimte.

Wettelijke aansprakelijkheid

Wettelijke aansprakelijkheid is een complex rechtsgebied. Burgers en ondernemers worden steeds veeleisender en verlangen dat aansprakelijkstellingen snel en eenvoudig ingediend en afgehandeld kunnen worden. De juridische experts van NODR adviseren en ondersteunen bij aansprakelijkheidsvraagstukken en nemen al het werk uit handen. Een snelle passende oplossing met de juiste juridische onderbouwing.

Voordelen voor u?

  • Al meer dan 30 jaar specialist
  • Helder en eenduidig proces
  • Onafhankelijk en objectief
  • Altijd juridisch correct
  • Real-time inzicht in dossiers
  • Gegarandeerd goed geregeld

Contact opnemen

“Gemeenten worden meer dan 20.000 keer per jaar aansprakelijk gesteld. Is het verzekeren van dit risico altijd nodig?

Ralph Groenendaal, Directeur
Lees meer

Onze klanten

+190 andere klanten uit de overheid, bedrijfsleven en private sector

NODR is:
ISO gecertificeerd

NODR is ISO 9001 gecertificeerd. Met onze partner KIWA, die hoog gekwalificeerde certificeringen verzorgt, borgen en vernieuwen wij doorlopend de kwaliteit van onze managementsystemen.

NODR steunt:
Fonds Slachtofferhulp

Het Fonds Slachtofferhulp is een onafhankelijke maatschappelijke organisatie voor slachtoffers van misdrijven, (verkeer)ongevallen en rampen.

NODR heeft:
CO2 prestatieladder N5

Bij NODR zijn we bewust bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Om die reden hebben wij gekozen voor deelname aan de CO2-Prestatieladder. Lees meer