Gemeente Emmen kiest voor eenvoud en gemak

21 juli 2017

Direct schade melden met onze handige NODR schade-app

Regelmatig worstelen gemeenten met de vraag hoe ze een schade op een juridisch correcte manier kunnen verhalen en uitvoeren. Het verhalen van schade is een specialisme. Wanneer een gemeente deze expertise niet in huis heeft, loont het om te kiezen voor een objectieve schadepartner die wél over alle noodzakelijke kennis en vaardigheden beschikt. Zo kan meer schade met succes verhaald worden.

Kies net als gemeente Emmen voor een onafhankelijk expert
Gemeente Emmen is zich er, net als steeds meer gemeenten, van bewust dat het verhalen van schade aan objecten in de buitenruimte loont en heeft ervoor gekozen om het complete schadetraject uit te besteden aan NODR. Onze experts weten uitstekend de weg in de schadewereld en bieden gemeente Emmen houvast in het complexe schadetraject.

Met onze ruim 30 jaar ervaring in de schadewereld garanderen wij dat een dusdanige samenwerking gemeenten niet alleen enorme tijdswinst, maar ook een aantrekkelijke kostenbesparing oplevert. Lucratief in tijden van continu bezuinigen. Kortom: een waardevol partnerschap dat bijdraagt aan een slimme inzet van gemeentelijke budgetten.

24/7 schadehulp met slimme schade-app
Een van onze grote krachten, naast de kennis en vaardigheden van onze mensen, is het grote gemak van onze gestroomlijnde schadeverhaalservice. Schades kunnen direct eenvoudig worden gemeld met onze schade-app. Het schadeproces wordt automatisch verder in gang gezet. Je kunt het proces bovendien 24/7 volgen van A tot Z. 100% transparantie dus.

Ons complete schadeproces bestaat uit 10 stappen. Lees hier http://www.nodr.nl/waarom-nodr meer over hoe het verhalen van een schade bij ons werkt.

Educatie sleutel tot succes
Commercieel manager Jacquelien Kok-Swartjes heeft de buitendienstmedewerkers van gemeente Emmen uitgelegd hoe onze schade-app werkt en hoe ze eenvoudig en correct een schade kunnen melden. De buitendienstmedewerkers van gemeenten vormen vaak de eerste en daarmee een cruciale schakel in het gehele schadetraject. Wanneer een schade juist en snel bij ons wordt aangemeld, kan deze in de meeste gevallen met succes worden verhaald.

Wil je meer weten over onze schade-app of schadeproces?

Neem vrijblijvend contact op met Jacquelien Kok-Swartjes via telefoonnummer 06 – 52 52 76 57.