Schadebewustzijn gemeenten groeit

04 juli 2017

Groen licht voor schadeverhaalservice NODR in gemeente Westerveld

Afgelopen donderdag werd door burgemeester Rikus Jager van gemeente Westerveld en NODR-directeur Ralph Groenendaal officieel een samenwerkingsovereenkomst ondertekend tussen beide partijen in het kader van schade verhalen.

Eerder dit jaar vond een pilot plaats waarbij een aantal schades veroorzaakt aan bomen door NODR namens gemeente Westerveld zijn verhaald. De succesvolle uitkomst van de pilot heeft ertoe geleid dat beide partijen een samenwerking aangaan voor het verhalen van nagenoeg alle schades in de openbare ruimte van de gemeente.

Gemeente Westerveld ligt in de provincie Drenthe, kent 26 dorpen en telt op dit moment ruim 19.000 inwoners. Het is de taak van elke gemeente, dus ook gemeente Westerveld, dat de buitenruimte voor iedereen prettig en leefbaar is en blijft. Een van de vele aspecten die bijdraagt aan een veilige, comfortabele openbare ruimte, is een correct en effectief schadebehandelingsproces.

De onafhankelijke experts van NODR doen dagelijks hun uiterste best om gemeenten in Nederland te overtuigen van het belang en de noodzaak van het verhalen van schade veroorzaakt aan objecten in de openbare ruimte. Het komt immers niet alleen de gemeente zelf ten goede, maar ook zijn inwoners. Wij zijn erg blij om te ervaren dat het schadebewustzijn bij gemeenten, van klein tot groot, blijft groeien.

Tot slot verheugen wij ons op een vruchtbare samenwerking met gemeente Westerveld!

Benieuwd wat wij voor jouw gemeente kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten via telefoonnummer 020 – 379 00 73.