Recht op schadevergoeding

18 mei 2017

'Een schade aan een object in de buitenruimte veroorzaakt met of door een motorvoertuig is verhaalbaar.'  

Deze uitspraak hebben de medewerkers van de buitendienst goed in hun oren geknoopt. Niet zo gek. Zij zetten zich iedere dag in om de buitenruimte veilig, in goede staat en attractief te houden. De betrokkenheid en bevlogenheid hierin is groot. Iedere schade pakt de buitendienst serieus op. Zij willen dan ook niets liever dat het recht op schadevergoeding ook serieus wordt opgepakt en afgewikkeld. De samenwerking die gemeente Horst a/d Maas is aangegaan met NODR sluit hier perfect op aan.

Zitten bovenop de zaak!
NODR zit bovenop iedere schadezaak. Zij doen er alles aan om de benodigde herstel- en schoonmaakkosten van de schade vergoed te krijgen bij de veroorzaker van de schade. Is na uitvoerig onderzoek de veroorzaker niet achterhaald, dan wikkelt NODR de schadeclaim af met het Waarborgfonds Motorverkeer. Naast toedracht- en buurtonderzoek verzorgen zij dus de aansprakelijkstelling en vaststelling schadebedrag, de financiële afwikkeling, tot aan rapportage en communicatie.

Meer tijd en service voor de buitenruimte
Het melden van een schade gaat supersnel. De buitendienst kan met één melding via de NODR schade-app de schade doorzetten. Dan is hij klaar. Melden van een schade gaat dus geheel automatisch, de buitendienstmedewerker kan zich verder geheel concentreren op de buitenruimte om die veilig, in goed staat en attractief te houden..

Eenvoudig gemeld, correct verhaalt!
Ook geïnteresseerd in schadeafhandeling? Onze commercieelmanager, Jacquelien Kok, vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-52527657 of per e-mail jkok@nodr.nl .