Van harte welkom op onze stand

22 mei 2017

Op dinsdag 13 en woensdag 14 juni a.s. is NODR met een stand aanwezig op het VNG Jaarcongres Vakmanschap in Goes. Een congres dat aan de orde stelt of vakmanschap nog actueel is in onze moderne wereld.

Toont uw gemeente al daadkracht? Op 13 en 14 juni a.s. vindt het VNG jaarcongres plaats in Goes. Hét congres voor raadsleden, wethouders en burgemeesters met dit jaar ‘Vakmanschap’ als thema. Is het vakmanschap nog actueel in onze huidige moderne wereld? Jantine Kries, algemeen directeur VNG, is van mening van wel. Er wordt nu meer dan ooit van de lokale politiek gevraagd en verwacht. Dit vraagt om daadkrachtige bestuurders die op verschillende niveaus hun vak verstaan.

Voorkom onnodige kosten

Wij verstaan als geen ander het vakmanschap schade verhalen. Wij zijn dé specialist voor het verhalen van schades veroorzaakt aan objecten in de buitenruimte. Inmiddels werken wij samen met ruim 150 gemeenten in Nederland. Helaas constateren wij dat er nog steeds veel gemeenten zijn die kansen onbenut laten om schade succesvol te claimen. Gemeenten laten hier onnodig geld liggen. Zonde vinden wij!

Benieuwd naar kansen voor uw gemeente?

Het team van NODR is aanwezig op het congres met een stand. Kom gerust langs en maak vrijblijvend kennis met onze experts. Wij vertellen u met plezier over wat wij voor uw gemeente kunnen betekenen. Als onafhankelijk en objectief partner kunnen wij het complexe schadeproces gedeeltelijk of volledig uit handen nemen. Samenwerken met NODR levert uw gemeente altijd geld op!

U vindt ons in de exposantenhal, stand 130

Graag tot ziens!