Kom jij ons versterken?

06 april 2017

Op onze website en in onderstaande vacature lees je meer over onze dienstverlening en werkwijze. Herken jij jezelf hierin en heb je interesse? We vinden het leuk om van je te horen!

Vacature Schadebehandelaar Verhaal

Wat doen we?
NODR is specialist in het verhalen van schades voor overheden. NODR neemt het schadeproces volledig uit handen. 

Wij bieden de volgende producten aan:
1. Schadeverhaal
2. Expertise
3. WA schadeafhandeling.

Wat zoeken we?
Een persoon die er samen met het team voor zorgt dat de relaties ontzorgt worden bij de afwikkeling van hun schades. We zoeken een bevlogen schadebehandelaar die er veel voldoening in schept om veroorzakers van schades te achterhalen en er voor zorgt dat de schade door de juiste partij wordt betaald. Je werkt geconcentreerd en gefocust aan de digitale dossiers vanuit kantoor, je bent nauwkeurig, gestructureerd, en je houdt je aan de deadlines. Ook ben je flexibel en houd je in de gaten waar hulp nodig is in het team en ben je bereid collega’s te helpen.

Wij zoeken iemand die sympathiek, deskundig, slagvaardig, verantwoordelijk is en bereid is zichzelf te verbeteren. De volgende competenties zijn belangrijk voor deze functie : je kunt goed samenwerken, je bent klantgericht, je bent nauwkeurig en integer, je bezit overtuigingskracht en je neemt initiatief. Deze functie is voor 40 uur en je werkt vanuit kantoor Amsterdam.

Wat zijn je taken:
Je bent verantwoordelijk voor het hele proces; registreren van de schademelding, verzorgen van buurtonderzoek, contact met derden (o.a. politie) om de veroorzaker te achterhalen. Je zorgt ervoor dat het dossier compleet is en het wettig en overtuigend bewijs klopt. Daarna maak je de vordering op en dien je die in bij de verzekeraar of het Waarborgfonds. Ook onderhoud je de contacten met de relatie en signaleer je veranderingen in de markt, in het veld en in de literatuur.

Welke ervaring of diploma’s heb je?
Wij vinden wie je bent belangrijker dan wat je hebt geleerd, maar in het beste geval beschik je over de volgende ervaring en diploma’s:

  • MBO-denkniveau
  • Minimaal 1-3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in verzekeringen.
  • Goede beheersing van Microsoft Office (Word, Excel) , goede rekenvaardigheid en een brede administratieve ervaring.
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent niet bang om mensen te bellen en je werkt grondig

Wat moet je doen?
Als je interesse hebt in deze functie dan kun je mij een e-mail sturen waarin je aangeeft waarom je deze functie aanspreekt en hoe jij past in het geschetste profiel. Graag ontvang ik ook je CV. We laten je dan binnen twee weken weten of we je willen uitnodigen voor een gesprek. 

Mevr. E Brander
werving@nodr.nl

Vacature Schadebehandelaar