Van harte welkom op onze stand

02 januari 2018

Op 9, 10 en 11 januari 2018 is NODR met een stand aanwezig op De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Dé vakbeurs voor de groene branche. 

De praktijk buiten wordt in z’n geheel naar binnen gehaald! Als het gaat om prettig wonen, werken en recreëren is groen hierin één van de basiselementen. Vandaar dat op de vakbeurs complete beurshallen worden omgetoverd tot tuinen en parken waar praktijkvoorbeelden gedemonstreerd worden. 

Doordat groen niet meer weg te denken is in de gemeentelijke buitenruimte is onderhoudsbeleid en toekomstperspectief in groen nodig zodat juist en tijdig kan worden geïnvesteerd en geïnnoveerd. Dit vraagt om daadkrachtige ambtenaren die hun (onderhouds)vak verstaan.

Schade aan uw Boom? Weet u dat dit verhaalbaar is!

Helaas constateren wij dat er nog steeds gemeenten en ambtenaren zijn die niet op de hoogte zijn van het feit dat schade veroorzaakt aan gemeentelijke groenvoorzieningen in de meeste gevallen verhaalbaar zijn. Denk aan schade aan gemeentelijke heggen, parken, groenstroken, bloemenperken, bomen en bermen.

Groenschade claimen loont

Maar liefst 90% van de gevallen van groenschade in de buitenruimte, veroorzaakt door een motorrijtuig, zijn verhaalbaar. Ook wanneer de schadeveroorzaker niet bekend is. Het loont dus absoluut voor gemeenten om schade aan groenvoorzieningen te verhalen.

Houd er rekening mee dat het verhalen van schade een ingewikkeld en tijdrovend proces is. Om de schadematerie goed te kunnen doorgronden, dien je te beschikken over de nodige technisch en juridisch inhoudelijke kennis. Het is onze taak als schadespecialist om onze opdrachtgevers in het volledige schadeproces te ontzorgen en met succes schade te verhalen. 

Verbind ook uw gemeente aan ons netwerk

Wij verstaan als geen ander het vakmanschap schade verhalen. Wij zijn dé specialist voor het verhalen van schades veroorzaakt aan objecten in de buitenruimte. Inmiddels werken wij samen met ruim 150 gemeenten in Nederland. 

Benieuwd naar kansen voor uw gemeente?

Het team van NODR is aanwezig op de beurs met een stand. Kom gerust langs en maak vrijblijvend kennis met onze experts. Wij vertellen u met plezier over wat wij voor uw gemeente kunnen betekenen. Als onafhankelijk en objectief partner kunnen wij het complexe schadeproces gedeeltelijk of volledig uit handen nemen. Samenwerken met NODR levert uw gemeente altijd geld op!

U vindt ons in de exposantenhal, stand 236

Graag tot ziens!