Welkom in ons netwerk

10 april 2019

Gemeente Bergen op Zoom

Gemeente Bergen op Zoom wij heten u welkom als nieuwe klant!

Gemeente Bergen op Zoom wil graag meer en sneller schade aan gemeentelijke eigendommen in de buitenruimte verhalen. Ze werken met gemeenschapsgeld dat ze doelmatig willen besteden. Geld dat uitgegeven wordt om schades te repareren kan niet meer aan onderhoud of (duurzame)vervanging besteed worden. Vandaar dat gemeente Bergen op Zoom er alles aan wil doen om de schadeherstelkosten te beperken en zoveel mogelijk wil verhalen op de veroorzaker. 'De vervuiler betaalt'. Bovendien gaat hiermee een krachtig en positief maatschappelijk signaal uit richting de bewoners van Bergen op Zoom.

Gemeente Bergen op Zoom is voor het schadeverhaal de samenwerking aangegaan met NODR.

Toegevoegde waarde onafhankelijk expert
Nederland telt maar liefst miljoenen objecten in de openbare ruimte die onderhevig kunnen zijn aan schade. Het verhalen van veroorzaakte schade aan deze objecten is in de meeste gevallen een tijdrovend en intensief proces voor gemeenten.

Als onafhankelijk en objectief expert staan wij onze opdrachtgevers 24/7 met raad en daad bij om het complexe schadeproces te vergemakkelijken en schadekosten zo optimaal mogelijk te verhalen. Onze gestroomlijnde en efficiënte werkwijze levert onze opdrachtgevers onder andere tijdswinst, meer verhaalde schades en schade-inkomsten op. Ofwel ontzorging!

Wij verheugen ons op een vruchtbare samenwerking met gemeente Bergen op Zoom!

Benieuwd wat wij voor uw gemeente kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten of mail naar info@nodr.nl.