Van harte welkom

22 juli 2019

NODR verwelkomt nieuwe relatie: gemeente Nieuwegein

Gemeente Nieuwegein is een jonge, levendige stad met historische accenten. Een complete stad met veel ruimte en groen, uitstekende voorzieningen en moderne woningen voor ongeveer 61.000 inwoners.

Waarom samenwerken met NODR

Gemeente Nieuwegein heeft de volgende visie: Bij de gemeente Nieuwegein dragen we bij aan een bloeiende Nieuwegeinse samenleving door te bevorderen dat iedereen (intern & extern) zijn/haar steentje kan bijdragen. Samen met inwoners, ondernemers en partners zoeken wij continue naar mogelijkheden om onze stad en regio mooier en sterker te maken.

Dit betekent dat gemeente Nieuwegein de leefwereld van haar inwoners en ondernemers centraal stelt. Dat is haar kompas. Ze vragen zich steeds opnieuw af: Voor wie doen we het? Waarom doen we het? Doen we het (nog steeds) slim? Daarom richten zij hun processen zo in dat ze samen met stakeholders de balans kunnen vinden tussen wat ze willen, wat kan volgens de wet & regelgeving én het algemeen belang.

Gemeente Nieuwegein heeft in NODR haar partner gevonden om het schadeverhaal slimmer op te pakken, conform de wet en regelgeving en in het belang van haar inwoners.

Ook samenwerken met NODR? Neem contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek.