Maatregelen in acht nemend in onze bedrijfsvoering

17 maart 2020

Vanzelfsprekend implementeren ook wij de Corona-maatregelen van de overheid in onze bedrijfsvoering en dienstverlening.

Het Coronavirus zet onze wereld op zijn kop. Een mengelmoes van menselijke drama’s, beperking van onze bewegingsvrijheid en economisch onzekerheid. Binnen de randvoorwaarden die gesteld zijn vanuit de RIVM en de overheid proberen wij als NODR zoveel mogelijk onze bestaande bedrijfsvoering voort te zetten.

Wat betekent dit:

  • NODR is telefonisch goed bereikbaar en fully up and running. Veel medewerkers werken echter vanuit huis. Als u een specifieke collega zoekt, e-mail deze dan even. Dan zal zij of hij telefonisch contact met u opnemen.
  • We hanteren de noodzakelijke omgangsetiquette. U kent ze inmiddels wel, maar toch noem ik ze nog een keer. We schudden geen handen, we hoesten en niezen in onze elleboog en we houden gepaste afstand van elkaar.
  • We hebben met onze collega’s afgesproken om zoveel mogelijk thuis te werken. Gelukkig lenen veel van onze werkzaamheden zich hier goed voor. Collega’s die lichte klachten hebben blijven hoe dan ook thuis.

Als we creatief en voorzichtig zijn hebben wij er vertrouwen in dat we samen deze lastige periode goed door kunnen komen.

Wees goed voor jezelf en elkaar.

Hartelijke groet, de Directie

Ralph Groenendaal
Dion Versteeg