Hulp bij claimbeoordeling? De WA-wijzer wijst u de weg!

30 maart 2021

Claims beoordelen doet u vakkundig en objectief met de WA-wijzer

Bent u verantwoordelijk voor de afhandeling van wettelijke aansprakelijkstellingen? Vindt u het proces van overheidsaansprakelijkheid (te) complex? Is hulp van harte welkom bij claimbeoordeling? Dan is de WA Wijzer iets voor u!

De WA-wijzer is een nieuw en uniek gebruiksvriendelijk softwaresysteem dat het juridisch correct beoordelen van wettelijke aansprakelijkstellingen makkelijker maakt. Met de WA-wijzer krijgt u voortaan snel en beter inzicht in de uitkomst van een aansprakelijkstelling.

Hoe werkt de WA-wijzer?
Aan de hand van vragen doorloopt u met gemak het beoordelingsproces van iedere WA claim. De beslisroute is gebaseerd op geldende rechtspraak en recente jurisprudentie. Elke claim wordt objectief, onafhankelijk en op dezelfde wijze beoordeeld en afgehandeld. Ook wordt er automatisch een online dossier vastgelegd. Echt anders en goed geregeld!

Vraag een demo aan!
Ervaar zelf hoe eenvoudig wij het beoordelen van claims voor u hebben gemaakt. Vraag nu een demo aan via jkok@nodr.nl. Wij laten u graag zien hoe de WA-wijzer precies werkt en u krijgt uiteraard de gelegenheid om vragen te stellen over dit door ons ontwikkelde softwaresysteem.

  • Intelligente webapplicatie op maat
  • Heldere en overzichtelijke beslisroute
  • Uniforme, efficiënte en juridisch correcte beoordelingswijze
  • Automatische vastlegging online dossier
  • Snel en beter inzicht
  • Keuze uit diverse licentiepakketten