Aandacht voor onze talenten

30 november 2022

Voor een optimale aansluiting bij de praktijk, is het belangrijk dat werknemers de ruimte krijgen om zich verder te ontplooien. Daarom stimuleert NODR de ontwikkeling van medewerkers op de werkvloer op allerlei manieren. Zo bieden wij onze mensen kansen om door te groeien naar een andere functie, hebben we interne opleidingen ontwikkeld om hun kennis te vergroten en zorgen we ervoor dat hun talenten het beste tot hun recht komen binnen ons bedrijf.

Win-winsituaties creëren met interne opleidingen

Omdat onze diensten zeer specialistisch van aard zijn, is er behoefte aan leerstof die nauwgezet aansluit op onze dienstverlening. Daarom heeft ons juridisch team een tweetal opleidingen ontwikkeld. Zo krijgen onze mensen de benodigde vakkennis en waardevolle handvatten aangereikt waarmee zij zich (verder) ontwikkelen tot een vakbekwaam schadebehandelaar.

Met deze opleidingen op maat borgen wij als ervaringsdeskundige de kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn. Met het delen van de aanwezige kennis in onze organisatie, blijven alle medewerkers op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de markt en kunnen zij hierop uitstekend anticiperen.

Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen:

  • Meest beschadigde objecten
  • Veelvoorkomende schadesoorten
  • Wanneer is een gemelde schade verhaalbaar? Schademeldingen snel kunnen onderscheiden in: direct verhaalbaar, mogelijk verhaalbaar en niet verhaalbaar
  • De noodzaak van het overleggen van voldoende wettig en overtuigend bewijs Het belang van goed fotomateriaal en het verzamelen van gegevens
  • Betekenis en uitleg van technisch vakjargon per schadesoort
  • Kostenopbouw van diverse schadeobjecten
  • Achtergrond van het vak aansprakelijkheidsrecht Vertaling kunnen maken van een schadefoto naar een juridisch verhaalbare verzekeringsoplossing

Omdat niet alleen onze mensen, maar ook onze klanten veel profijt hebben van de interne opleidingen, zijn we alweer druk bezig met de ontwikkeling van een nieuwe interne opleiding.

Waarom NODR investeert in groei en ontwikkeling

Wij zijn erg blij met ons enthousiaste team en stimuleren graag hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit zorgt niet alleen voor individuele groei, maar ook voor meer werkplezier, want blijven leren en ontwikkelen is leuker werken.

Om de kennis van onze experts te vergroten, maken wij naast onze interne opleidingen ook gebruik van erkende vakgerichte opleidingen aangaande aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht. Zo kunnen onze medewerkers essentiële beroepskwalificaties behalen en onze klanten het allerbeste adviseren en ondersteunen bij aansprakelijkheidsvraagstukken en het verhalen van schade in de buitenruimte.

Wat kunnen we voor u doen?

Benieuwd naar onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Uw contactpersoon

Thomas Oosterom

Accountmanager
Stuur een bericht