Tekort aan collega’s? Focus op de kerntaken!

16 juni 2023

Een grote uitdaging van deze tijd is de krapte op de arbeidsmarkt. Het werven van talent is lastig en collega’s vragen om meer te werken, blijkt niet de ideale oplossing. Wat wel? Het inhuren van expertise biedt uitkomst.

Het inschakelen van de hulp van een extern expert voor schadeverhaal en/of de afwikkeling van WA-(schade) claims verlaagt de werkdruk op een afdeling. Dit komt de kwaliteit van het werk én de mentale gezondheid op de werkvloer ten goede. Medewerkers kunnen zich namelijk blijven focussen op hun kerntaken en worden niet belast met extra werkzaamheden.

Schade in de buitenruimte? NODR pakt het voor u op!

Het verhalen van schades van aan objecten in de buitenruimte is goed uit te besteden dankzij de afgebakende werkzaamheden. Bovendien is de kans dat schades succesvol worden verhaald aanzienlijk groter wanneer direct actie wordt ondernomen én de juiste kennis in huis aanwezig is.

Onze schadeverhaalexperts en juridische team nemen al het werken uit handen. Ze zijn vertrouwd met het complete schadetraject en alle soorten schade in de buitenruimte. Zo draagt u het werk over aan mensen met de juiste expertise wat u een prettig gevoel moet geven.

Schade in de buitenruimte? Soms is de gemeente zelf aansprakelijk!

Ook WA-(schade)claims kunnen makkelijk worden uitbesteed, omdat ook hier sprake is van afgebakende werkzaamheden.

Waarom samenwerken met NODR?

  • U kunt zich blijven focussen op uw kerntaken, terwijl schades en WA-(schade)claims juridisch correct en (kosten)efficiënt worden afgehandeld door onze doorgewinterde experts
  • U behoudt realtime inzicht in de status van alle schades en WA-(schade)claims via een online dashboard
  • Aangaande het verhalen van schades in de buitenruimte heeft u via de online applicatie inzicht in de aansprakelijkheid, het schadebedrag en de algehele financiële afwikkeling
  • U creëert (extra) tijd voor nieuwe werkzaamheden of uitbreiding van bestaande werkzaamheden

Zit u in de knel door de huidige arbeidskrapte?

Ga de samenwerking met NODR aan en boek op een slimme manier (meer) tijdwinst in uw werk! Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Uw contactpersoon

Thomas Oosterom

Accountmanager
Stuur een bericht