NODR heeft het totaaloverzicht!

01 juni 2024

Er gaat nogal eens wat mis op het drukke wegennet van Nederland. Verkeersincidenten zijn aan de orde van de dag. Vergis u niet, bij schade in de openbare ruimte komt vaak meer kijken dan u denkt.


Dat is zeker het geval bij incidenten waarbij meerdere objecten beschadigd zijn geraakt, zoals aanrijdingen op kruispunten. Het is dan niet slechts een kwestie van het vervangen van de beschadigde objecten. Mogelijk spelen er nog andere aspecten mee: Moet het wegdek worden gereinigd? Zijn er tijdelijke verkeersborden en -regelaars nodig om het verkeer in goede banen te leiden? Moet de tussenberm worden hersteld?

Haal de juiste kennis in huis

In de regel vormt het verzamelen van alle relevante informatie en voldoende bewijslast de grootste uitdaging als er meerdere objecten en/of partijen betrokken zijn bij een incident. Hoe weet u zeker dat alle kosten om de schade te herstellen wordt verhaald? Laat dat maar aan NODR over! Als onafhankelijk expert kijken wij tot in detail naar alle afzonderlijke aspecten die beschadigd zijn geraakt én naar het totaalplaatje. We zorgen ervoor dat alles zorgvuldig wordt geregeld en verhalen alle kosten die nodig waren voor het herstel van de beschadigde objecten. Dus niet alleen de grote schades, maar ook de kleine schades. En niet alleen de materiële schade, maar ook het aantal werkuren dat ermee gemoeid is. Van alle schades die met elkaar verbandhouden maken wij één overzichtelijk totaaldossier. Zo verhalen wij in één keer de complete schade voor u.

Eén vast aanspreekpunt

Schade verhalen is niet eenvoudig. Het is dan ook erg fijn als u kunt vertrouwen op mensen met verstand van zaken. NODR verhaalt alle voorkomende schades in de openbare ruimte. U meldt de schade en wij regelen de rest. Samen alles goed geregeld!