Serviceloket

Deskundige juridische hulp altijd standby

Heeft u te maken met een tijdelijk capaciteitstekort door ziekte of afwezigheid van uw jurist? Is er sprake van een piek in de werkbelasting en heeft u behoefte aan extra capaciteit om WA-schadeclaims vakkundig af te handelen? Ontbreekt specialistische juridische expertise die niet structureel vereist is op uw afdeling? Of heeft u simpelweg soms behoefte aan juridisch advies van een onafhankelijk partner? Het WA-Loket van NODR biedt uitkomst.

Onze expertise

Wettelijke aansprakelijkheid is voor ons bekend terrein. Onze experts beschikken over jarenlange ervaring met alle voorkomende WA-claims en de juiste specifieke juridische kennis voor een correcte afwikkeling van aansprakelijkstellingen. NODR denkt graag met u mee en geeft direct antwoord op al uw juridische vragen. Wij bieden specialistische ondersteuning op ieder gewenst moment.

De voordelen op een rij

  • Telefonisch advies van een jurist wanneer u het nodig heeft
  • Juridische hulp altijd dichtbij
  • Direct duidelijk waar u juridisch aan toe bent
  • Verzekerd van deskundig advies
  • Flexibiliteit in werkcapaciteit
  • Eenvoudig, efficiënt en laagdrempelig
  • Ontvangst juridische beoordeling op papier
  • Transparante kosten

Behoefte aan incidenteel juridische ondersteuning voor complexe en specialistische vraagstukken? Neem contact op (info@nodr.nl)

Wij zijn van elke WA-claim thuis

NODR is een onafhankelijk specialist in advies en ondersteuning van de overheid bij aansprakelijkheidsvraagstukken die direct om een rechtvaardig antwoord vragen. Wij nemen al het bijkomende werk snel en zorgeloos uit handen. Naast het bieden van incidentele of permanente juridische ondersteuning op het gebied van aansprakelijkstellingen, verzorgen wij ook kennissessies en zijn wij expert op het gebied van risicopreventie.

Bekijk ook

Hulp bij claimafhandeling

NODR introduceert de WA Assistent

Meer weten

Uitbesteden van claims

Ons juridisch team staat voor u klaar

Meer weten