Uitbesteden van claims

Ons juridisch team staat voor u klaar

Ervaar het gemak van de complete afhandeling van wettelijke aansprakelijkheid claims door NODR. Ideaal wanneer u tijdelijk of permanent behoefte heeft aan juridische hulp op gebied van aansprakelijkstellingen.

Simpelweg omdat het u ontbreekt aan tijd, juridische expertise en/of mankracht. Of omdat u geconfronteerd wordt met specialistische en lastige juridische vraagstukken. Met WA Uitbesteden kunt u altijd rekenen op de juiste hulp.

Wij nemen u al het werk uit handen. Het enige dat u hoeft te doen, is ons de claim(s) toesturen. Wij zorgen voor de rest. Per claim bouwen wij een online dossier op, zodat u 24/7 inzicht heeft in de status van de afhandeling. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Vanaf € 195,- per dossier.

Services

Juridisch team NODR

voor optimale ondersteuning

Om uw belangen bij de beoordeling en afhandeling van wettelijke aansprakelijkstellingen optimaal te behartigen, hebben wij een juridisch team in eigen huis. Het team bestaat uit drie deskundige juristen. Samen dragen zij zorg voor een volledig onafhankelijke toetsing en afhandeling met rechtvaardige juridische onderbouwing.

Kennissessies

voor wie wat wil weten

Tijdens onze kennissessies brengen wij u op de hoogte van de nieuwste jurisprudentie en het toepassen hiervan. Verder zullen wij samen met u kijken naar praktijkvoorbeelden en hoe u mogelijk het wetboek zou kunnen lezen.

Leuk! een lastig vraagstuk! Met mijn 10 jaar ervaring in het afhandelen van WA-claims ken ik de fijne kneepjes van het vak. Met volle overgave stort ik mij graag op uw vraagstuk.

Marianne van Herwijnen, Juriste

Bekijk ook

Hulp bij claimafhandeling

NODR introduceert de WA Assistent

Meer weten

Risico- management

Voorkomen is beter dan claimen

Meer weten