Hulp bij claimafhandeling

NODR introduceert de WA Assistent

De afhandeling van materiële aansprakelijkstellingen regelt u zelf gemakkelijk en objectief met de WA Assistent: een complete toolkit om alle bijkomende werkzaamheden op zorgvuldige, gestructureerde en juridisch correcte wijze uit te voeren. De WA Assistent bespaart u veel tijd en u krijgt kwalitatief advies.

Het pakket biedt 4 services: Intakeformulier, WA Wijzer, WA Kennisbank en Serviceloket.

Vanaf € 295,- per maand per licentie.

Services

Intakeformulier

voor melding

Een kwalitatieve melding van een claim leidt tot een efficiënte en effectieve afhandeling. De gestructureerde vragenlijst zorgt voor een heldere situatieschets en nauwkeurige aansprakelijkstelling en schetst een verwachting van de uitkomst. Zo bent u verzekerd van een kwalitatieve WA-claim.

WA Wijzer (nieuw)

voor beoordeling

Een intelligente, gebruiksvriendelijke webapplicatie die het complexe proces van overheidsaansprakelijkheid vereenvoudigt. De WA Wijzer is speciaal ontwikkeld voor gemeenten. U krijgt beter inzicht of u aansprakelijk bent of niet via een aansprakelijkheidsmeter en met bijbehorende juridische motivatie.

Meer weten

Serviceloket

om op de hoogte te blijven

Als onafhankelijke expert vinden wij het belangrijk om opmerkelijke en actuele onderwerpen in ons vakgebied onder de aandacht te brengen. Dit doen wij door het geven van kennissessies, nieuws- brieven met actuele onderwerpen en een kennisbank met relevante jurisprudentie op onze website.

Meer weten

WA Kennisbank

voor vragen en antwoorden

U kunt uw vragen telefonisch of digitaal stellen tijdens kantooruren. NODR als onafhankelijk partner denkt graag met u mee.

“Onze WA preventiescan geeft een uniek inzicht in de risico’s op het gebied van wettelijke aansprakelijkheid. Graag vertel ik hier meer over.”

Jacquelien Kok-Swartjes - Commercieel Manager
Lees meer

Bekijk ook

Uitbesteden van claims

Ons juridisch team staat voor u klaar

Meer weten

Risico- management

Voorkomen is beter dan claimen

Meer weten