Een terugblik op 2023

28 februari 2024

Het nieuwe jaar is alweer enkele weken oud en onze experts zijn volop bezig met het afhandelen van schades in de buitenruimte. Ook al is ons vizier gericht op de toekomst, graag staan we in deze periode even stil bij de resultaten die we hebben bereikt in het afgelopen jaar.

Mijlpalen 2023

Afgelopen jaar hebben we ruim 214 provincies en gemeenten en 65 beheerders in de buitenruimte geholpen met het verhalen van schades. We hebben in totaal ruim 22.000 schades en meer dan 32 miljoen euro verhaald. Het hoogst verhaalbare schadebedrag was € 118.768,-. En in 2023 zijn ruim 66% van de schademeldingen gemeld met de NODR Schade App.

Welke schades kwamen in 2023 bij NODR het meest voor? Schade aan openbare verlichting staat met 57% op de 1e plaats, gevolgd door schade aan straatmeubilair met 16%. Afgelopen jaar deden we onderzoek naar de meest voorkomende schades in de buitenruimte. Leuk om te weten! Meer erover lees je hier.

Zeer trots op uitkomst klanttevredenheidsonderzoek

Al ruim 5 jaar wordt NODR beoordeeld met een 8+. Dat is geweldig, maar niet vanzelfsprekend. Het geheim? Onze experts geven elke dag opnieuw het beste. Wat onze klanten vooral waarderen is dat we hen op prettige wijze ontzorgen, dat we alle schadesoorten in de buitenruimte kunnen verhalen, dat we de benodigde specialistische vakkennis in huis hebben en dat we 24/7 service verlenen.

24/7 met elkaar in verbinding

Al jaren doen wij zaken digitaal, want meegaan met de tijd en blijven moderniseren vinden wij belangrijk. Onze website beschikt over een aantal nieuwe handige functionaliteiten voor nóg meer gemak, zoals een offerte aanvragen, een presentatie op locatie aanvragen en een schadechecker voor gemeenten. Ook hebben wij afgelopen jaar het NODR online dashboard, een tool waarmee klanten altijd en overal online inzicht hebben in hun schadedossiers, verder ontwikkeld.

Grote vraag naar presentatie op locatie

Klanten bewust maken van het nut en de noodzaak van het verhalen van schade in de buitenruimte is essentieel. Als ze weten waarom en hoe ze een schade moeten melden, helpen ze onze schade-experts enorm om zo snel mogelijk een goed beeld te kunnen vormen van de situatie ter plaatse en om een kwalitatieve schadeclaim te kunnen indienen.

We kijken met veel tevredenheid terug op de ruim 75 presentaties die onze accountmanagers in 2023 aan klanten hebben mogen geven over het melden van schade in de buitenruimte. Ook zijn we erg blij met de vele positieve feedback die we op de presentaties hebben ontvangen.

De training ‘Schade Melden’ is eenvoudig online aan te vragen.
Lees ook: https://www.nodr.nl/nieuws/hierom-is-het-maken-van-fotos-belangrijk

Nieuwe directiesamenstelling Afinius Groep

Nóg een mijlpaal is de nieuwe directiesamenstelling van Afinius Groep, waartoe NODR behoort. Janneke van Haaren zal per 1 maart aantreden als directeur van NODR. Yurdagül Simsek en Jacquelien Kok-Swartjes zijn daarnaast benoemd als directieleden voor Nobralux en overall commercie van de groep. Alle drie hebben ze jarenlange ervaring binnen Afinius Groep en kijken ze ernaar uit om de organisaties verder te ontwikkelen.
Lees ook: Afinius Groep stelt nieuw directieteam samen.

Ook in 2024 kunnen gemeenten, provincies en beheerders in de buitenruimte 24/7 rekenen op NODR!