Complexe schade-begeleiding

Soms zijn schadegevallen dermate complex dat een onafhankelijk juridisch expert uitkomst biedt

Bij expertise gaat het om de fundamentele inhoudelijke technische en juridische beoordeling, behandeling en begeleiding van schades.

Wat verstaat u onder complexe schade? En weet u wat u exact te doen staat wanneer u te maken krijgt met een complex schadegeval in de buitenruimte? Een ding staat vast: het nauwkeurig vaststellen van de precieze totale omvang van een complexe schade aan een object in de openbare ruimte is in de meeste situaties niet eenvoudig. Verzekeraars eisen dat een schade volledig objectief, correct en deskundig wordt vastgesteld. Om deze reden schakelen verzekeraars vaak zelf direct een expert in.

Om ervan verzekerd te zijn dat ook uw belangen, als eigenaar van de buitenruimte, zo optimaal mogelijk worden behartigd, is het verstandig om gebruik te maken van de diensten van een onafhankelijk juridisch expert. Zeker in geval van complexe schades. Vaak komt hier meer bij kijken dan men denkt. Niet alleen vergen deze schades het nodige geduld, ook vragen ze om specifieke kennis, uiterste zorgvuldigheid en constante alertheid.

Uw contactpersoon

Yesim de Abreu

Schade expert
Stuur een bericht

Onze expertise

De NODR schade-expert is gespecialiseerd in schades in de openbare ruimte. Onze experts nemen elke schade zorgvuldig onder de loep met een onafhankelijke blik en staan garant voor het leveren van maatwerk. Dankzij hun uitgebreide kennis van en ervaring met complexe incidenten, staan zij cliënten op meerdere fronten vastberaden en doelgericht terzijde.

Zo bieden wij onder meer begeleiding bij het objectief vaststellen van een complex schade, het vastleggen van wettig bewijsmateriaal, het bepalen van de totale schadeomvang, treden wij op als ketenregisseur en onderhouden wij het contact met de veroorzaker, verzekeringsmaatschappij, reparateur of expert van de tegenpartij. Indien gewenst kan NODR ondersteuning bieden op detacheringsbasis, bijvoorbeeld wanneer sprake is van uitzonderlijk grote calamiteiten of tijdelijke behoefte aan gespecialiseerd juridisch support voor complexe schadegevallen bij schadeafdelingen.

De voordelen op een rij

  • Stevige grip op complexe schades
  • Verzekerd van juiste juridische hulp en begeleiding op maat
  • Zelfverzekerd ervaren expert direct aan uw zijde
  • Doortastende aanpak; meer gemak en minder risico
  • Flexibiliteit in juridische capaciteit
  • Ontvangst compleet, onafhankelijk en objectief juridisch expertiserapport
  • Transparante kosten

Behoefte aan begeleiding van een onafhankelijk en deskundig schade-expert bij een complex en/of specialistisch schadevoorval? Neem contact op info@nodr.nl .

Wij zijn van elke schade thuis

NODR is Nederlands’ enige echte specialist in het verhalen van schades in de buitenruimte. Wij verhalen bijna alle soorten schades in de openbare ruimte; van schade aan lichtmasten tot schade aan groen, kunstwerken en zelfs vaarschades. NODR kan als specialist alle andere schadesoorten meenemen. Bijvoorbeeld wanneer niet alleen de lichtmast beschadigd is, maar ook de berm of het straatwerk. Goed geregeld!

Bekijk ook